Chefen, vi hittade en låda här…

Tänk att du ska städa ur en del av verkstaden som mest bara använts som uppställning och lagring av en massa skit, men precis som du och polaren ska flytta på lådan märker ni att den inte är, som ni trodde, tom. I lådan står en bortglömd 1993 Moto Guzzi Daytona 1000. Hoppsan!

Hojen levererades till Cycle Specialties of Athens i Bogart, Georgia USA, i november 1992 och det var där de släpade fram denna låda de fann hojen i. I lådan låg garantipapper, leveranschecklista och CoC-dokument. Snacka om tidskapsel.

Bildkälla: Silodrome

Dela!

Dela gärna!

Om Henning Svedberg 54 artiklar
Henning är en hojgalen själ som gillar för små motorcyklar med för bra bromsar. Han blir glad om du lämnar en kommentar!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*