De luriga rakorna i Östervåla

Jag hade under en längre tid en Honda XRV750 AfricaTwin, som precis som vid detta tillfälle, kördes året runt. Det var en kall förmiddag i Östervåla utanför Uppsala som jag såg denna bil där föraren hade stött på förödande problematik, mitt på rakan. Jag var tvungen att stanna och fota.

Det kan vara svårt att köra bil. Nu hyllar jag inte mig själv som förare men att köra av på rakorna, det är saker jag oftast klarar av att inte göra. Kanske skulle det kunna ha hänt om jag klåparmässigt skulle ha kört på bakhjulet. Det betvivlar jag dock starkt att opelföraren gjort.

Dela!

Dela gärna!

Om Henning Svedberg 54 artiklar
Henning är en hojgalen själ som gillar för små motorcyklar med för bra bromsar. Han blir glad om du lämnar en kommentar!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*