Köp din drömhoj: Okörd Yamaha YZF R7 1999 – 0 km!

Vi fann en sällsynt sällsynt fågen till salu på Ebay, en Yamaha YZF-R7 OW02 – som inte körts alls! Hojen som är en homologatiseringshoj tillverkad av Yamaha i en begränsad utgåva i endast 500 exemplar. Modellen var framtagen för att köras i Superbike World Championship och Suzuka 8-timmars endurance-race. R7:an var tänkt att rejsas direkt ”ur kartong” och med chassiegeometrin tagen från YZR500-hojarna. R7:an har ”gungdelar” från Öhlins, titanventiler, titanstakar, kortad Deltabox-ram och väger in torr på blott 189 kilo.
Sjukt grym hoj, galet exemplar!

KÖP HÄR!

Dela!

Dela gärna!

Om Henning Svedberg 54 artiklar
Henning är en hojgalen själ som gillar för små motorcyklar med för bra bromsar. Han blir glad om du lämnar en kommentar!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*