Upplevelseorder i ljud & bild – Isle of Man TT

Detta är främst en videoklippsamling för dig som inte varit på Isle of Man och sett TT. Det är en upplevelse för en motormänniska som inte går att beskriva. Jag har försökt att framkalla bilden av att i centrala delarna av din hemstad står du på centralgatan och människor på de argaste tävlingshojarna passerar torget i 300 blås på absoluta toppvarv. Tryckvågen, ljudet, värmen och dofterna. Det är oslagbart.

Kika lite här och sen åker du! Du kommer aldrig att ångra upplevelsen av att ha sett ett riktigt TT. Det första inlägget är precis hur du kommer att reagera. Jag gjorde det och så många andra bara häpnar.

Bildkälla: motorsportmagazine.com

Nå? Hur sugen blev du på att åka? Har du lovat dig själv något nu?

Dela!

Dela gärna!

Om Henning Svedberg 54 artiklar
Henning är en hojgalen själ som gillar för små motorcyklar med för bra bromsar. Han blir glad om du lämnar en kommentar!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*